Буреносни облаци се задават на небосклона над Нова телевизия. В окото на задаващия се ураган отново е новодошлата звезда в ефира Ани Салич.

Тя за пореден път подразни колегите си, след като заряза новините и отиде да отдъхва на Корфу по време на празниците. Това изключително обърквало графика, след като само за 2 месеца Салич два пъти излиза в отпуск.

„Ще се научите, милички", крещяла Салич, след като режисьорите й направили забележка, че въпреки че са обърнали камерите по нейно изискване, тя отново правела грешка след грешка. Сръбската невеста предизвика и грандиозен скандал, след като поиска уволнението на гримьорите и фризьорите. „Омръзна ми от тая Нова телевизия" се изцепила Салич, след като за пореден път не е харесала външността си. Стигнало се дори до там, че бившият кадър на Би Ти Ви заплашила, че ще прекрати договора с медията. Заплахата обаче била изречена под сурдинка, защото новият екип, нает от шефа Дидие Щосел, не показал обещаните резултати. Според споразумението с шефката на новините Дарина Сарелска рейтингът на предаването ще бъде повишен многократно, след като бившите труженици на Би Ти Ви поемат нещата в свои ръце. 5 месеца по-късно обаче цифрите не само не са повишени, а напротив - отиват надолу.



Щосел е известен с това, че не се колебае да се раздели със свои служители, ако не оправдаят очакванията му. Запознати коментират, че след преминаването на първия брой на предаването „Извън новините" началникът трудно е скрил неодобрението си и вече е започнал да гледа работата на водещата под лупа. Предаването дори я скара и с дългогодишната й дружка от Би Ти Ви Нели Хаджийска, която води „Търси се". Тя първа скочи против доскорошната си приятелка, като остро я разкритикува, че е окрала тяхната концепция. Други телевизионерки директно заявиха, че Ани може да е перфектна като водеща на новини, но не и като автор и водещ на собствено предаване. Затова я посъветваха да не надскача ръста си. Те припомнят, че Салич се установи в Нова като продуцент и автор на предаването, а впоследствие прие да води и новините.