Ани Салич за пореден път ядоса колегите си от Нова тв и си навлече подигравки и неприятни коментари.

Водещата е недолюбвана от колегите си още от старта на работата си там заради надутото си поведение на супер звезда и така и не успява да се внедри в екип цели 3 месеца.

Вчера Салич направила поредния гаф, с който съвсем се отделечила от работещите в новинарския екип. Тя въобще не си направила труда да купи и една кутия бонбони, за да почерпи колегите си за рождения се ден, който е на 22 април. При това тази година тв звездата става на 45 години, но дори за юбилея не сметнала за нужно да раздаде нещо сладко за собственото си здраве.

„Срамота е да не черпиш на такъв ден. Никой не иска софри и питиета, но поне една кутия бонбони да се беше сетила да вземе. Оправданието, че имала вече много работа заради новото й предаване и новинарската емисия, са просто поредното надуване, с което изтъква колко е важна. И ние сме заети, но събрахме пари за скромен подарък, въпреки е малко хора искаха да дадат, защото почти никой не я понася”, обясняват хора от новинарския екип, които беснеят, че тя вече има и собствено неделно шоу „Извън новините”, пише Pik.bg.