Водещата на Би Ти Ви Новините Ани Салич продължава да се появява в телевизионния ефир без екранната си половинка Юксел Кадриев.

Въпреки че водещият бе успешно опериран от дискова херния преди седмица и вече е изписан, той все още не се връща на работа. А из коридорите на телевизията се говори, че причина за това е именно Ани Салич.

Телевизионната партньорка на Кадриев все още се притеснява за здравето на новинаря и по тази причина го спира отново да се изяви в новините. Колеги на двамата разказват, че Ани се тревожи, че той все още не е в достатъчно добра кондиция.

Въпреки че лекуващият лекар на Кадриев обеща, че съвсем скоро тв водещият отново ще е на екран, самият Юксел доста се притеснява да се появи пред камерите. А тревогите на колежката му само засилвали сценичната му треска, пише „България днес“, цитира kliuki.bg.

Това не е първият случай, в който новинарят си има проблеми със здравето. Преди 4 години той отново бе повален от дискова херния и тогава цяла година се възстановява слез операцията.

За щастие този път лечението се оказа по-кратко и той бе изписан от болницата след броени дни.

Снимки: Стоян Гребенаров