След като години наред Ани Салич упорито криеше от публичното внимание и отказваше да покаже как изглеждат, наскоро тв звездата най-после публикува кадър с наследниците си.

На снимката Лазар и Хана позират в компанията на майка си и нейния екранен партньор от Нова Ники Дойнов.

Трябва да се признае, че Ани отгледа почти сама децата си. Лазар е на 16, а Хана – на 9 години. Родителите им са във фактически развод от 4 години, но поне от 7 не живеят като истинско семейство.

Хора от близкото обкръжение на новинарката знаят, че появата на щерка й Хана е била последен опит за спасяване на брака със сърбина Бранко – за нещастие, неуспешен. И така, след като двегодишното й майчинство свършва, Ани се връща на работа в телевизията с хлапе в детската ясла, буен третокласник и мъж, който повече не иска да има нищо общо с нея…

На моменти хич не й е лесно с дечурлигата, особено с по-големия Лазар. В началото на пубертета, който съвпада с раздялата на родителите му, юношата я прави за срам в училище. Хлапакът е записан да учи в най-престижното школо у нас – Италианския лицей в Горна баня, а скандалът избухва, когато започва да псува пред свои съученици и преподаватели. Буйният Лазар даже попържва на сръбски, попълвайки речника си с родния език на баща си.

Високата заплата на Ани Салич от телевизията позволява да изпрати и двамата си наследници в чужбина, след като завършат средното си образование тук. Мечтата й е да ги види реализирани в престижни професии, свързани с области като икономика, маркетинг, управление на ресурси.