Ани Салич отсега е избрала бъдеще далеч от България за сина си Лазар.

Топ новинарката на Нова тв е твърдо решена 15-годишното момче да следва във Великобритания и от няколко години с мъжа й Бранко пестели средства, за да платят обучението му зад граница.

Амбициозната благоевградчанка дори не си помисляла да остави момчето си да тръгне по лоши пътища и да затъне в родната действителност. Досущ като новозабогатяла баровка тя била категорична, че образованието си децата й трябва да получат в чужбина.

„Ани има големи очаквания от Хана и Лазар. Следи изкъсо да залягат над учебниците и когато има нужда, ги праща на частни уроци. И двамата вече знаят по два езика и знаят, че ще следват в чужбина”, обясняват колеги на Салич.

И двете деца на водещата от първи клас учат в Италианския лицей в София, редом до наследниците на политици и баровци. Повечето питомци на тузарското школо задължително заминават да получат висшето си образование зад граница и затова и Лазар и Хана били подготвени за това. Ани е избрала това да стане в Лондон, тъй като там живеела от години най-добрата й приятелка и тя щяла да вземе под крилото си наследниците на тв звездата, пише Pik.bg. Преди дни Салич се върна от английската столица, където изкара уикенда с Лазар именно при дружката й. Двамата присъствали на дипломирането на сина на приятелката й, който завършил политически науки и карал стаж при пиара на Дейвид Камерън. Именно подобно бъдеще си представя за сина си водещата.