Намери ли Ани Салич нова любов? Това се питат столичани, засекли водещата на новините в компанията на неин набор. Те са категорични, че телевизионерката е забравила драмите покрай развода със сърбина Бранко Салич и си намери снажен и богат мъж.

Преди дни двамата с анонимния мачо бяха засечени в заведение близо до дома й в София. На закътана маса в кафенето двамата прекараха трийсетина минути в сладки приказки. След спявката 50-годишната тв звезда отведе гаджето до своя гараж, където тайнственият любовник да паркира своето БМВ с германска регистрация. Ани се качи на предната седалка до шофьора и двамата се гмурнаха в подземния паркинг под блока на красавицата, където останаха насаме близо час.

Аудиенцията приключи, когато господинът изфуча в неизвестна посока със спортната лимузина. Минута по-късно Ани се показа от близко заведение за бързо хранене с два дюнера в ръка, повика такси и пое към телевизията. Колеги на тв водеща обясниха, че Ани не желае да се тръби около новата й афера, затова предпочита да се среща тайно с любовника.