Водещата Ани Салич изглежда невероятно. Новинарката стопи цели 11 килограма, ходи на рехабилитация за раздвижване на счупения си крак и има много свеж и жизнен вид.

За отслабването си Салич е ползвала палмов сироп по специална рецепта на български лечител. „Жена ми е много дисциплинирана", споделя съпругът й.

"Всеки ден разтваря в шише от минерална вода сиропа с 10 капки лимонов сок, червен лют пипер и джинджифил и го пие. Не е приятен, но я пречиства страхотно и е станала супергадже!”

Журналистката от Би Ти Ви редовно ходи и на рехабилитация за раздвижване на счупения на три места глезен, който пострада преди повече от шест месеца.

Тя се притеснява малко за предстоящата през септември нова операция за изваждане на имплантираните пирони. Разказва за болката, която е изпитвала и начина, по който се е справила с нея, без да прибягва до морфина, който са й предписали.

„Смятам, че най-голямата слабост на хората е зависимостта”, споделя Салич, която преди три години снима филм за остров Бали за лечението с мисъл и силата на човешкия дух.

„Хората, с които се запознах там, ме научиха да приемам с любов и търпение всички предизвикателства на живота”, приема с усмивка преживяното водещата, пишат от „България днес”, цитира hotarena.net.