Ани Салич продължава да се бори със зъби и нокти да спаси брака си и да избегне развода, разкрива в. „Ретро”.

Съседи на топ новинарката от Би Ти Ви в софийското село Рударци разказват, че напоследък фамилията й отново е задружна. Бранко, Ани и децата изкарали заедно последните 2 уикенда във вилата си там, а през седмицата се прибирали в столицата, пише pik.bg.

„Ани вече не е тук, откакто застудя. Прибра се още след Димитровден в София и после идваха да си почиват в Рударци само в събота и неделя. И Бранко беше с нея, не знам защо пишат, че са разделени”, обясни комшийка на тв звездата.

До преди месец Салич, която тази есен води новините в 17 ч. и не е тандем в централната емисия с Юксел Кадриев, се прибираше всяка вечер в провинциалната къща със сина си Лазар и щерката Хана, които са ученици в Италианския лицей в Горна баня. Мъжът й пък живееше в столичния апартамент на фамилията съвсем сам. От пролетта бракът им зацикли и според колеги на Салич двамата решили да се разделят.

До развод обаче така и не се стигнало, тъй като Ани за нищо не света не искала да разваля семейството си, въпреки слуховете за изневери от страна на мъжа й. Съпрузите се разбрали Бранко да преспива при нея и децата 2-3 дни в седмицата, а през останалото време да оправдават отсъствието му пред тях с прекалена заетост във фирмата му. Сърбинът напусна Би Ти Ви, където беше технически директор миналата зима и сега развива частен бизнес. Залъгването свършило работа, още повече че всички заедно изкарали Великден и се събирали за празници, а децата били щастливи.

*Къщата на семейство Салич в Рударци 

Тв звездата пък се надявала да изгладят различията и дори пред колегите си отричала слуховете за развод.

„Във всяко семейство има трудни моменти, но това не значи, че трябва да махнеш с ръка и да захвърлиш нещо, което си градил с години”, разсъждавала Ани.

Затова и вероятно сега е дала нов шанс на мъжа си, връщайки се с децата при него в семейното им жилище на столичния бул. „България”. Там двамата имат просторен апартамент в нова кооперация, с който се сдобиха малко преди раждането на 8-годишната им щерка Хана.

Преди това фамилията обитаваше по-скромна панелка в „Люлин”, която сега дават под наем. „Може и да са имали проблеми, защото той много работеше и лятото почти нямаше време да идва тук даже събота и неделя. Тя и Ани е все по задачи и добре, че е майка й Златка да й помага за децата. Сега обаче заедно зазимиха двора и натовариха багажа за София”, издават още съседите на тв звездата в Рударци.