Пословичната дружба между Ани Салич и Юксел Кадриев е развалена завинаги след жесток скандал в Би Ти Ви, разкриват пред „Ретро” техни колеги от медията.

Двамата бивши партньори в централните новини са се скарали и не си говорят, след като Салич научила, че уж най-добрият й приятел, разгласява семейните й тайни.

Тв звездата разузнавала дълго по какъв начин проблемите с мъжа й Бранко стават обществено достояние и накрая се оказало, че повечето и тайни излизали от устата на Кадриев.

„Юксел е най-недискретният човек в Би Ти Ви и това го знаят всички. Той просто си е такъв - заприказва ли се с някого, няма никакви задръжки. Обсъжда колегите подред и си казва, каквото знае за всеки. Може и да не го прави нарочно, а да се изпуска, но това е без значение, защото клюките и интригите веднага се заформят”, обясняват хора от екипа на новините.



Мнозина колеги на Ани и Юксел са изненадани, че тя чак сега е разбрала какъв е най-добрият й приятел, с когото от години поддържа близки отношения и извън коридорите на телевизията.

Салич неведнъж е споделяла, че е щастлива, че е открила човек като Кадриев, с когото освен, че си партнира добре на екрана, може да сподели и болките от личния си живот.

За това тя дълго не можела да повярва, че е възможно той да е човекът, който издава тайните й. На няколко пъти в публичното пространство се разгласявали подробности за семейството й, които била споделяла само с него, но въпреки това тв звездата не вярвала, че Юксел е предателят й.

„Още преди години, когато стягаха къщата в Рударци, тя беше изненадана, че всички в Би Ти Ви знаят за имота, а после се писа и по вестниците. Тогава единствено Юксел беше ходил там и беше наясно, но тя не се усъмни.

Едва сега започна да го подозира, когато се заговори за раздялата й с Бранко. Само с него била споделяла подробности, а после всичко стана ясно в телевизията и оттам и по медиите”, разкриват причините за скандала между Ани и Юксел колегите им.

Припомняме, че от пролетта насам слуховете за тежка криза в семейството на тв звездата и сръбският й съпруг са все по-упорити.

За влошените им отношения се разчу в медията, след като Бранко реши да напусне Би Ти Ви и да работи на частно в собствена продуцентска компания. Тогава се заговори, че се е махнал, за да не се засича постоянно с жена си, с която в живота са се разделили и живеят отделно.

После стана ясно, че Ани се е преместила с децата в къщата в Рударци, а сърбинът е останал сам в столичния им апартамент. Цяло лято той не се появил в провинциалното имение, докладваха и съседите им там.

Едва преди месец семейство Салич отново били засечени в комплект. Съпрузите и двете им деца – Хана и Лазар, изкарали уикенд на вилата, а после вкупом се прибрали в София, където отново заживели заедно.

Медийната известност около развитието на отношенията им обаче за пореден път вбесила Ани и според колегите й тя решила все пак да тества приятелството на Кадриев, като доверила нещо само на него.

Не след дълго то станало достояние на мнозина. Според техни колеги тв звездата вдигнала жесток скандал на бившия си екранен партньор и оттогава отношенията им се влошили.