Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Ани Цолова отрича упоритите слухове, че се развежда със съпруга си Васил заради свой колега.

„В това няма и грам истина. Ние със съпруга ми нямаме време дори да си изневерим. (Смее се.) Криза в брака нямаме! Макар, че понякога се чудя как ме търпи заради моята работа. А и сме пълни противоположности, но той вече е свикнал с моята взривоопасност”, признава Ани в откровено интервю пред списание LOVE style.

Тя дава яснота и относно друг слух, че със семейството й се шири в палат в Драгалевци. „Миналата година по това време взехме ипотечен кредит, защото дотогава живеехме под наем. Купихме къща в Драгалевци, състои се от три стаи, ремонтирахме я и си имаме зелена полянка”, казва тв водещата.



Цолова не крие, че е била подложена на атаки заради работата си. „Заплахи не съм имала, но да кажем, че съществува начин да бъдеш притеснен. Може да са медийни атаки с измислици, които се пускат, с цел подмяна, пропаганда. При всички случаи има опити името ми да се очерни с лъжи и измислици”, обяснява журналистката.

И не съжалява, че е напуснала bTV преди две години. „Всичко, което изпитвах тогава беше толкова категорично, че нямаше връщане назад. На всички е ясно, че с Виктор си тръгнахме заради дискомфорт и конфликт, а не защото сме били много щастливи”, разкрива журналистката. Въпреки, че брат й Стоян Георгиев остана в конкурентната телевизия, тя не крие, че той е по-добър от нея.

Синът й Калоян ще е ученик в частно училище през септември, може да чете от тригодишен, а да смята от четиригодишен. „Не проявява интерес към моята професия, защото е намразил работата ми заради моята ангажираност”, категорична е водещата.

Тя издава и своята тайна, с който поддържа перфектна форма. „Вечерта, преди да родя Калоян, бях 98 килограма и оттогава не се меря. Сега не знам колко тежа, може би към 55”, завършва Ани Цолова.