Водещата на "Тази сутрин" по bTV Ани Цолова извади на показ част от личния си живот.

Тя призна, че отношенията със съпруга й Васил Мичев са далеч от представата за романтична любов, пише blitz.bg.

"Васил ми е подарил 2 пъти в живота цвета. Тотално забравя рождените ми дни", разкри Цолова.

Тя обаче подчерта, че това не прави връзката им по-слаба.

"Връзката ми с Васил е първата, в която съм се влюбила преди всичко в човека и чак на второ място - в мъжа до мен. Помня всички негови подаръци, много е нестандартен. Ревнувам го единствено от гората, защото е много свободолюбив и използва всяка възможност, за да избяга от града", обясни Цолова в тв-предаването "Търси се".

Тя също сподели, че в личния си живот съвсем не е толкова позитивна, колкото изглежда в ефир.

"Учудвам се, когато зрители се възхищават на усмивката ми. Аз съм човекът, излъчващ най-малко знака плюс. Това е нещото, което най-много отблъсква близките ми хора. Много рядко се смея. За последно - преди няколко месеца", каза Ани Цолова.

В предаването се включи разследващия журналист Миролюба Бенатова. Като една от най-близките приятелки на Ани Цолова, тя не скри критиката си към неумението на водещата да казва в точния момент това, което мисли.

"Изпитвам неудобство от човека срещу мен. От шамара, който ще му нанеса с думите си. Такава съм и в работата, и в личния си живот. Трупам, трупам, трупам и накрая избухвам, но не на място. Например пред Мира (Бенатова - бел. ред.). Избухвам с това, което не съм казала на човека, заслужаващ да го чуе", откровена бе Цолова.