Преди месец Цолова си издействала привилегията сутрин да я взимат с кола от дома й, като се мотивирала, че живее в „Драгалевци“.

Шофьорът бил един и същ служител и двамата се сближили доста, шушукат колегите й.

„Отношенията на Ани и Васко са крайно обтегнати. Ани е много напрегната и изнервена, карат се непрекъснато. Той ревнува бясно от всеки мъж, който се доближи до нея, а сега са заформили истински любовен триъгълник. Той е убеден, че Ани има нещо общо с шофьора и е на път да разведе и него, защото слуховете са стигнали до жена му“, коментират техни колеги.



Според тях в основата на скандала е именно бурната ревност на Васил, който е с цели 11 години по-възрастен от Ани и се страхувал, че тя ще го смени с по-млад. Ани и съпругът й имат син на 8 години и въпреки заканите да си направят второ дете, Цолова така и не забременява.



Цолова обаче отрича да има любовни връзки извън брачното ложе. Тя била категорична, че дори и да иска да погледне чужд мъж, няма време за това, тъй като едва успявала да смогне с ежедневните си ангажименти покрай работата, детето и домакинството, пише „Ретро“.