Ани Цолова обмисля възможността да зареже телевизията, за да сбъдне голямата си мечта.

А именно - да се занимава с интериорен дизайн, признава самата тя. Водещата на сутрешния блок по Нова телевизия се надява някой ден, когато се раздели с журналистиката, да обзавежда и декорира жилища.

„Макар че нямам такова образование, имам усет и стил, а това е най-важното”, убедена е екранната партньорка на Виктор Николаев.

Цолова твърди, че понякога напрежението в телевизията я изкарва извън релси, затова не изключва възможността в бъдеще да зареже досегашната си кариера и да се посвети изцяло на нова дейност.

„Някой ден ще изляза от матрицата, в която съм се вкарала. Ще се занимавам с вътрешен дизайн!” , категорична е водещата на „Здравей, България”.

Тя вече има известен опит в тази сфера, тъй като преди три години сама обзавела къщата, в която се нанесли със съпругът й Васил и синът им Калоян.

Дотогава семейството живеело под наем и да имат собствено жилище за тях било сбъдната мечта. През 2013 г. Цолова и мъжът й закупиха просторната, но стара къща в един от баровските квартали на София и бързо успяха да я превърнат в уютен дом. Водещата се хвали, че лично ръководела всички дейности по ремонта и сега някогашната занемарена сграда по нищо не се отличава от останалите луксозни имения в района.

Освен външния облик на къщата, Ани променила изцяло и интериора, пише столичен ежедневник.