Ани Цолова се поти като общак на строеж. Тв журналистката обаче отново е напипала на баницата мекото - не зида, нито строи, а снима рекламно видео за самия процес по изграждане на здания.

За новото амплоа Цолова се екипира в подходящо облекло и с предпазна каска, точно според изискванията. От фотосите, които тв звездата пусна от мястото на събитието, се вижда, че водещата е с доста къса коса, но със стария червен цвят. За щастие, друга видима промяна е освобождаването от няколкото излишни килца, които я тормозеха през последните години.

Въпреки това бившата водеща на „Здравей, България“ предпочита да носи широки дрехи и гащеризони, които да прикриват несъвършенствата ѝ. Последно за нея се чу, че след телевизията е решила да се препитава с организирането на семинари. Неочакваната повсеместна атака на коронавируса, обаче, провалил бизнес идеята, защото всички спявки с публика били отложени.

Още по-лошото било, че журналистката вече била прибрала едва 50% от таксите на участници, а парите похарчила във времето, в което нямала доходи. Сега отново изпитвала финансови трудности и с мъжа ѝ Васил разчитали основно на старите си спестявания.

Звездата от малкия екран прибираше по 350 лева на човек за еднодневните си обучения по публична реч, а докато беше част от колектива на Нова тв, се разписваше срещу 8 хиляди лева заплата на месец, пише lupa.bg.