46-годишната психоложка Ани Владимирова хич не си поплюва.

Терапевтката на звездите, която доскоро можеше да бъде видяна с двама мъже, по-млади от нея, вече е забърсала и трети партньор. За разлика от 20-годишните хлапетии обаче новият любовник на Ани бил доста по-възрастен от нея.

Мъжът бил на 65 години и развивал успешен бизнес с компютърни чаркове и офис оборудване.

Той бил хлътнал по психоложката до уши и въпреки че тя все още не му позволявала дори да гостува в апартамента й в столичния квартал „Лозенец", това не пречело на бизнесмена да реши, че има сериозна връзка с Владимирова.



Като истинско вярно куче тузарят идвал всяка сутрин пред кооперацията на Ани, за да я вземе с лъскавия си „Мерцедес" и да я откара на работа. Когато пък той нямал възможност лично да дойде, пращал някого от своите шофьори.

Въпреки дъртия пергиш, с когото психоложката си играела, тя не спряла да се вижда и с другите си любовници, пишат от vsekiden.com

Те обаче не можели да стъпят и на малкия пръст по възможности на богаташа и затова служели на ВИП терапевта най-вече като сексуални жребци. Те знаели, че Ани върти няколко връзки едновременно, но въпреки това не се лишавали от връзката си с Владимирова.