Анджелина Джоли може и да се гласи да покани бившите си партньори на сватбата си с Брад Пит, но бившата изгора на русокосия актьор, Дженифър Анистън, няма никакво намерение да допуска бивши на своята сватба.

Звездата от "Приятели" не била никак щастлива да научи, че годеникът ѝ Джъстин Теру е включил сред гостите на сватбата им бившето си гадже, Хайди Бивънс, с което е бил цели 14 години.

Джен останала още по-озадачена, защото преди това 41-годишният Теру сам настоявал да не канят бивши гаджета.

"Явно му се е появило бяло петно в паметта", коментира източник пред сп. Now. "Дженифър кипнала като видяла, че е сложил Хайди в списъка с гостите."

Джъстин се опитал да защити решението си с твърдението, че Хайди от години е част от семейството, но аргументацията му не минала на Джен. В изблик на ярост тя му заявила, че тогава ще покани и своите бивши, сред които Брад Пит, Джон Майер и Винс Вон.

"Това явно е вразумило Джъстин, защото в крайна сметка са постигнали съгласие на сватбата да не бъдат канени никакви бивши", посочва източникът.

Въпреки че двойката се готви за сватбения ден, все още не е оповестена нито точната дата, нито дори месеца, в който ще се състои събитието.