След последните упорити слухове, че 44-годишната актриса е бременна, Дженифър Анистън реши да внесе малко яснота относно личния си живот.

На пресконференцията на нюйоркската премиера на най-новия си филм „Семейство Милър“ актрисата сподели открито за връзката си с Джъстин Теру и семейните планове.

„Обградена съм от страхотна работа, невероятни приятели, прекрасен любим и красивите ми кучета“, призна Дженифър и допълни. "Приятелите и любимият мъж са моето семейство.“

Звездата от сериала "Приятели" призна, че двамата с Джъстин все още не са се забързали към олтара.

„Бихме искали да го направим, когато дойде перфектният за това момент. Не сме отложили сватбата, просто не сме насрочили конкретна дата на събитието“, заяви актрисата и допълни, че семейните им планове включват и деца.

Наскоро тоалет на актрисата подхрани слуховете за бременност, които от няколко години непрекъснато витаят наоколо й, тъй като подчертаваше миниатюрно коремче на иначе свръхпрецизната към визията си Джен.

От известно време се говори, че актрисата се е подложила на ин-витро процедури, защото иска да стане майка около 45-тия си рожден ден, който е през февруари догодина.