Мисис България Анита Мейзер призна сексуално привличане към Валери Божинов. Варненката постави плейбоя категорично пред другия най-желан футболист Димитър Бербатов.

"Божинов е сладур като визия - призна Анита Мейзер. - Еротичен е. Има спортно тяло. Бербатов не ме привлича. Не е грозен, но някак си не ми стои. Не искам да го обиждам, защото е страхотен футболист."

Мейзер добави, че в никакъв случай не би заменила своя мъж с Божинов, пише "България днес".

"Съпругът ми Николай Димов е културист - добави скандалната миска. - Има плочки, сини очи и извити мигли като жена. Мургав е, занимава се с ММА и е бивш боксьор. С него се оженихме на 1 януари в Хавай. Спортният хъс винаги лъсва в леглото. Честно да ви кажа, не знам какво е да правиш секс с банкер. Вероятно, ако човекът е надарен, пак ще се получи. Ето, моят мъж например знае, че плочките трябва да са на място. Явно и аз отговарям на неговите критерии. Това не значи, че другите хора без плочки не стават. Не искам да ме разбирате погрешно."

Анита Мейзер е имала лека заигравка с бащата на Валери Божинов - Емил. Таткото се опитал да сваля в социалните мрежи Мисис България.

"Закачаше се по фейса - казва Анита Мейзер. - За съжаление точно на рождения ми ден получих много обидно съобщение. Неговото гадже изревнувало от мен и го написало от негово име."

Анита Мейзер обожава футбола още от малка. Самата тя е играла професионално в легендарния женски отбор на грандхотел "Варна".

"Бях централна нападателка, защото съм бивша лекоатлетка и тичам бързо - обясни Анита Мейзер. - Ходели сме и в чужбина. Вкарвала съм два гола в един мач. Раздавах и пасове. Веднъж ми дадоха жълт картон, защото казах на съдията, че е педераст. Имам и червен картон. На един мач в Стара Загора спънах една футболистка. Тя се нарани, а после двата отбора се бихме в банята."

Мейзер има легендарни спомени от футболните лагери.

"Не ни даваха да излизаме след 8,30 вечерта и ни наказваха, ако се закачахме с батковците - споделя Мисис България. - По принцип не пия алкохол, но когато вкарах двата гола в един мач, се напих. Беше зима. Уискито ми дойде малко в повече и паднах в снега. Беше ми много лошо и дълго време не можеха да ме свестят."

По време на подготовките Мейзер и останалите момичета решават да се пуснат в морски конкурс за Мис Дупе. Регламентът е доста ексцентричен.

"Криеха ни лицата и телата с един плат, за да няма нагласена работа - разказва Анита Мейзер. - Само дупетата се виждаха. Около 25 момичета участваха, но успях да победя. Сега ме плюят в България, че съм грозна, но това е все едно на мерцедеса да кажеш хонда."