По ирония на съдбата силиконката, заплашена с 10 години затвор за причиняване на непредумишлена смърт и предлагане на подкуп на длъжностно лице, вече е имала близък контакт с лишени от свобода. И то какъв!

Преди около десет години Анита Мейзер направила турне из някои от най-големите зандани в страната заедно с Кирил Вълчев - Киро Скалата.

Фитнес гуруто организирал силови състезания за затворниците, като арастуваната Мейзер била звездата в програмата му. Варненката току-що била излязла на корицата на нашенския "Плейбой" и хитрецът Киро Скалата умишлено я включил в затворническата трупа, пише ПИК.

Най-големият сеир се разиграл във Варнеския затвор, който се намира само на няколко километра от злокобната кооперация в местността "Евксиноград", в която в ранните часове на 14 август 40-годишният културист и фитнес инструктор Николай Димов бе намерен мъртъв. Атлетът бе открит вързан със свински опашки.

Въпросната шоу визита на Скалата и Мейзер в панделата във Варна съвпаднала с рождения ден на Анита. Тя обаче не знаела, че Вълчев и диджей Теди Джорджо, който също бил в програмата, й подготвили изненада - букети с цвета, подаръци и торта.

И точно когато се навеждала да остави подаръците на сцената, "цъфнала" голата вулва на Мейзер, която вероятно изхождайки от мястото и аудиторията, пред която ще се кълчи, забравила на нахлузи долното бельо под лилавата си рокля.