С двудневно пиршество отпразнува "Мисис Свят - България" Анита Мейзер първата годишнина на своя домашен любимец – котката Долче.

Купонът се вихрил в Пловдив и Елените, а с подготовката по организацията му помагал и Киро Скалата. „Беше много смешно. Тъкмо тогава пътувах от Велинград с голям гювеч с боб, който специално бях платила, за да ми направят. После с Киро пазарувахме и решихме, че за тържеството ще купим истински стъклени чаши – реално излезе по-изгодно, отколкото пластмасови”, разказа Мейзер пред Нова тв.

С диамантени чорапи и изискан нашийник се появи самата Долче на празника си. Котката, която разполага и със собствена Фейсбук страница, има на разположение цели двама професионални дизайнери, които се грижат тя винаги да е в крак с модата. „Много е спокойна – дори когато я обличам. Става малко раздразнителна единствено докато й правим маникюр и педикюр”, обясни Анита.

Макар днес да е щастлива собственичка на персийската котка, скандалната силиконка в началото си търсила куче. „Никога не съм имала животно вкъщи. Започнах да разглеждам различни породи кучета, но жената, която ми помагаше, ми показа Долче и това беше. В началото обаче си мислех, че съм алергична.

Приятелка на дъщеря ми така във Вегас получи отвратителна реакция от домашния си любимец и трябваше да го подари. За късмет при мен не е така”, допълни още Мисис Свят България 2014 г.