В метална клетка влезе силиконката Анита Мейзер. Миската, която в момента е в САЩ, след като излежа присъда за убийството на съпруга си Николай, показа колко е уплашена от коронавируса.

Притисната от карантината покрай разпространението на коронавируса, Анита демонстрира емоциите си в социалните мрежи. Тя показа как я кара да се чувства в социална изолация, ситуацията, като влезе в метална клетка за птици във фермата си в Невада. „Ето как се чувствам... Сигурен съм, че и ти го правиш... ужасно”, гласи коментар към видеот, пише "България днес".

Анита реши да прояви и гражданска позиция, като позира не на купон, а сама у дома, докато се наслаждава на гледка край морския бряг. Само ден по-рано, родената като Айше Анита отпразнува и рождения си ден. Тя обаче отказа да прави парти, а призова всички да си останат по домовете. А приятелите си помоли, вместо да й купуват подаръци, да направят дарения в открита от нея онлайн кампания за набиране на средства за детска болница в град Мемфис, щата Тенеси.