Скандалната Мисис България Свят 2014 Анита Мейзер разказа в студиото на Гала за любовните си емоции и съпрузите си.

Тя все още носи името на американеца Мейзер. Според Анита той е бил много добър човек, от много известен и богат род, но не била привлечена от него сексуално.

"Падам си по плочки, по здрави мъже, но не можах да намеря плочките, а само пачките. Аз не мога да правя секс с мъж, който не ме привлича физически. В началото се представях за лесбийка пред него", разказва тя в студиото на Гала.

Не става ясно обаче защо, след като не е била привлечена, е останала с въпросния богаташ цели 10 години, пише Lifestyle.bg

Докато е била с него, Анита била много дива, даже в един момент се представяла за професионална бели-денс танцьорка.

"Провъзгласих се за номер 1 на Лас Вегас и накарах да повярват, и всички заведения ми плащаха като за номер 1. - разказва Мейзер. - Аз не можех да танцувам, но претендирах, че съм професионалистка. Повярваха ми и ми плащаха луди пари за 15 минути. Получавах и много бакшиши - ей, до тук стигаха на пода. Трябваше да се метат в чували и карах дъщеря ми да ги брои и тя не искаше, защото миришат на цигари и са мръсни. Работих по два дена - петък и събота по 15 минути в две заведения".

Анита потвърди, и историята с Майк Тайсън, който я харесал на едно парти на Playboy й искал да прави секс с нея.

"Беше съвсем случайно и предполагам, че бях облечена провокативно. Във Вегас е съвсем нормално на купони да се водят компаньонки. Той явно ме е харесал и ми каза, каквото там ми каза. Започна да ме тегли към стаята си, но бях с моята приятелка и тя ме задърпа и вика: "Ще те изнасили" и аз се откачих, но не ме е бутал. После брат му дойде да се извини, а той приключи с една порно звезда", разказва Мисис България.

Сегашният й мъж Николай е мускулест, какъвто тя иска, но е много по-млад от нея. "Двамата сме обаче като куче и котка - два остри камъка", казва Мейзер.