Обожавам да събирам пари, мечтаех да стана наемодателка.

Това призна скандалната Анита Мейзер, която се появи по скайп от Лас Вегас в предаването "Куулт" по бТВ.

Това е българката, която ни представи на конкурса "Мисис Свят". Церемонията беше в щата Мериленд, а короната взе представителката от Беларус - Марина Алексейчик.

И въпреки че нашата претендентка не победи, тя се превърна в център на внимание в социалните мрежи. "Неграмотна", "грозна и самодоволна", "срам за България" са малка част от определенията за нея в мрежата. Ентусиасти дори създадоха група "Да отнемем короната на Анита Мейзер, за да не ни представя на "Мисис Свят".



Нашата претендентка е от Варна, но живее в Лас Вегас. Омъжена е и има дъщеря на име Джули. Занимава се с интериорен дизайн и отрича в профила си да има пластични подобрения по тялото си. През август Анита спечели първо място в конкурса

"Най-достойна омъжена българка", организиран от Яненка Люцканова, била Мисис България 2003. Той се проведе в курорта "Златни пясъци". Като победителка, Анита Мейзер получила правото да дефилира в Мериленд.



Днес Анита каза пред бТВ, че има най-хубавите силиконови гърди, че се гордее с краката си и със задните си части, за които полага грижи всеки ден като тренира.

Тя сподели още, че името Мейзер е от втория й брак, а сега е омъжена за трети път за българин, който е много красив и двамата имали "луда любов".