Скандалната Анита Мейзер се връща в България, за да вземе участие в "Мис Пепеляшка” този четвъртък.

Тя разбуни духовете, след като миналата година представи страната ни на международния конкурс "Мисис Свят” в САЩ. Веднага след това организаторите на конкурса у нас обявиха, че тя никога не е участвала в него и съответно никога не е ставала носителка на тази титла.

Анита Мейзер бързо провокира крайни мнения в социалните мрежи и се превърна в център на внимание. Сега, за пръв път след скандала, българските зрители ще могат да я видят на живо, и то в неподозирана светлина. Веднага, след като пристигне от Коста Рика, Анита Мейзер ще се отправи към село Боровци, където ще трябва да се пребори за титлата „Мис образцова домакиня”.



Тя ще се изправи пред своя най-голям кошмар – козите, и ще има тежката задача да ги издои. Личен наставник, но и нейн строг съдник ще бъде баба Гюца, която ще я напътства и искрено ще се забавлява с приключенията на Анита на село. Скандалната миска ще плеви, ще копае и ще грабне ловна пушка.

Междувременно специален гост в личната кооперация на Мейзер във Варна ще бъде Олга. Истинска жена земеделец, тя ще отиде в морската столица, където я очаква изненадващо посрещане. Плуване с делфини, круиз на яхта и дилемата дали да си постави мезоконци, ще бъдат само малка част от ВИП програмата й.