С кючеци от ранни зори, песни, танци и специално правена за нея торта затворничките изненадаха Анита Мейзер.

Така обвинената за убийство по непредпазливост скандална силиконка посрещна 53-рия си рожден ден с кауша.

В общата стая за свиждания, където има общо пет маси за срещи на затворници с близките им, Анита влиза последна от всички. Останалите посетители я проследяват с поглед и й подвикват "Честит рожден ден!".

Мейзер се здрависва с всички и благодари. Мейзер е в Сливенския затвор вече три месеца, където пандизчийките я почитат и обичат, разказва самата тя пред в. "България днес".

"Направили са ми торта от натрошени бисквити и банани - огромна, с много плодове отгоре. Дадоха ни една флашка с най-новите попфолк хитове и от сутринта танцуваме", не скри вълненията си Анита. За целта съкилийничките на Мейзер претарашили собствените си запаси в килиите, за да могат да я изненадат.

"Днес ми е първият хубав ден отдавна и няма да плача, обещала съм си", казва тя докато се опитва да прикрие сълзите си. Анита е обвинена за убийството на съпруга си Николай Димов, който вързала със свински опашки.

"Той умря веднъж, а оттогава аз умирам всеки ден тук. Все си мисля, че Николай ще възкръсне и тогава ще му вдигна огромен скандал, защото не трябваше да се случва това. Всеки ден мисля за него, непрекъснато е пред очите ми", споделя още Мейзер. Когато за първи път я въдворили в Сливенския, била уплашена, защото не знаела какво я чака. Мислела си, че ще я бият и тормозят.

"Всички жени се бяха накачили на прозорците, бяха наизлезли от стоите си и ме очакваха като някаква рок звезда", спомня си за първите минути тя. "Близка съм с тарторките в затвора, в прекрасни отношения съм и с мен се отнасят добре. Пиша биографична книга. Там вече ще излязат големите игри на всички и хората ще научат цялата истина", разкри Анита.