Фаталната участничка в конкурса Мисис свят Анита Мейзер влиза в "Биг Брадър".

50-годишната мургавелка, която предизвика небивал скандал заради непривлекателната си външност, се е съгласила без много да му мисли.

Цапнатата в устата Мейзер е гласена именно за финалната част заради интересната си биография и безбройните преживелици по света. Анита ще се разпише под договор на стойност 15 000 лева.

Воайорското шоу тази година ще е разделено на три части – първата ще е с обикновени българи, втората - с популярни нашенци, и третата – с такива, вече участвали в други риалити формати. Цапнатата в устата Мейзер е гласена именно за финалната част заради интересната си биография и безбройните преживелици по света. Анита ще се разпише под договор на стойност 15 000 лева, пише hotarena.net, позовавайки се на "Всеки ден".



Брюнетката не се е чудила много на сумата, тъй като заради затрудненото си финансово положение в момента била готова на всичко за пари. Освен това тя вярвала, че с участието си в най-гледаното риалити със сигурност ще получи покани и за други телевизионни предавания.

„Анита не иска да работи, а спестяванията й се стопиха с бързи темпове и на практика тя чака покани за проекти, за да припечели нещо. Помъчи се да прави бизнес в чужбина, но не й се отвори парашутът и се оглежда за лесна пачка у нас“, споделят хора от обкръжението й.