Версиите за причината на зловещия край на мъжа на Анита Мейзер не спират. Твърди се, че след ваканция в Коста Рика отношенията между двамата се влошили и постепенно се е стигнало до смъртта на Николай, пише "24 часа".

Говорителят на прокуратурата не пожела да коментира версията, че смъртта е настъпила по време на полов акт, в който са използвани свински опашки и различни садо-мазо атрибути. Все още се изяснявали обстоятелствата, не е готова и съдебномедицинската експертиза. "Реакцията на хората в състояние на стрес е различна, съответно и техните постъпки са различни. Взети са съответни проби, за да установим дали Анита Мейзер и мъжът ѝ са действали под ефекта на стимуланти", допълни Лазаров.

Сестрата на убития Николай Димов - Милена Димова, опроверга пред Нова тв версията смъртта му да се дължи на злоупотреба с анаболи и други вещества. Според обвинението Мейзер е съзнавала, че причинява телесна повреда. Повдигнато ѝ е обвинение за убийство по непредпазливост вследствие на умишлена средна телесна повреда.



Няма доказателства бившата мисис да е имала съучастник. Тя ще остане в ареста 72 часа, но прокуратурата ще поиска постоянен арест за Анита. По закон тя може да бъде осъдена на затвор от 2 до 8 г. Ако признае вина обаче, наказанието може да бъде намалено, каза говорителят на прокуратурата. Липсата на повече информация от разследването ражда слухове и версии за причините, довели до смъртта на 40-годишния Димов. Според една от тях скандалната мисис е убила своя съпруг от ревност.

Има и версия, че Димов имал любовница и Анита разбрала за това. Мисълта, че ще бъде изоставена, замъглила мозъка ѝ. Най-близка приятелка на Анита Мейзер е травеститът Иво Иванов, познат като Елза Парини. Той не вярваше до последно, че тя е способна на подобно престъпление.

"В шок съм, не мога да повярвам, че е убила човек. Познавах ги двамата с Николай. Не знам дали са се карали - нито за пари, нито от ревност. Доколкото знам, си бяха заедно до последно. Не съм чувал нищо. Но забелязах, че се върна от ваканцията в Коста Рика много променена. Често избухваше, викаше, смееше се без причина. Пък и не беше толкова жизнерадостна, колкото я познаваме всички нейни приятели. Опитваше се да се разсейва с различни инициативи. Стигна дотам, че изуми всички, като направи голям рожден ден с купон на своята персийска котка Долче", разказва Парини.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук