За Анн – Джи може да са казани много лоши неща, но никой досега не е заявил, че е глупава. И няма как, защото самата тя непрекъснато доказва, че доста добре усеща накъде духа вятърът и знае как да си направи гагата, за да изкара някой лев.

Поради тази причина съвсем отскоро родната красавица нареди в портфолиото си още една професия – на професионална стриптийзьорка.

Нейни приятели разкриват, че самата тя споделила пред тях, че в България с поп – музика и спорт пари не можеш да направиш. Това я принудило да се вземе в ръце и да направи поредната крачка към пълна банкова сметка – еротични танци в нощни заведения. Наистина, заплащането не било голямо, защото отказвала консумация, но все пак 100 лева за четири часа работа са доста по – добре от нищо, пише skandalno.net.

Иначе, привлекателната гърла е част от гореща еротична формация, която върти дупета най – вече из столичните чалгатеки. Така например само преди вечер, певицата изпълнявала ролята на сексапилна медицинска сестра, чиято цел е да излекува пациентите от скуката. Това станало в бара на фолк певеца Константин, където със своите колежки страстно се увивали около гостите през цялата вечер.

Отначало Анн – Джи и останалите момичета били нагласени с възкъси престилчици и жартиери, но с нагорещяването на обстановката, красавиците захвърлили всичко ненужно и останали по прашки. Кулминацията на вечерта настъпила, когато стриптийзьорките се натръшкали по сцената, имитирайки гореща лесбо сцена. За посетителите на кръчмата, така нареченото шоу си било чиста оргия, но въпреки това всички останали доволни.