Анна Курникова си е купила къща в Разлог. Тя е оставила за имота й да се грижат нейни приятели от фондация за защита на животните.

Затова допреди няколко месеца дворът на дачата е бил пълен с кучета и котки. Твърдата непоносимост на комшиите към обитателите на парцела обаче е довела до отстраняването им.

Курникова едва ли ще дойде скоро, защото чака бебе от приятеля си Енрике Иглесиас, разочаровано коментират последните светски новини на мегдана в Бачево.

Латинопевецът и спортистката до неотдавна отричаха, че могат да се оженят, но вече чертаят съвсем други планове. Новината, която от две седмици обходи света, среща изключително широк отзвук сред местните балканджии, пише в. "Галерия".

Някои от тях дори са просветени, че октомврийският брой на американското списание "Максим" излиза с фотосесия на разсъблечената Анна, която прилича на 18-годишно момиче.

Съвсем не е случайно, че списание "Пийпъл" е поставя в своята класация за 50-те най-красиви личности в света през последното десетилетие, гордеят се със своята именита съселянка в Бачево.