Една от най-известните български манекенки от близкото минало Анна Шехтова е възхитена от живота в Дубай. Тя заедно със съпруга си Георги и двете дъщери от години живее в емирството и не може да се нахвали от спокойствието, лесния начин на живот и дори климата там. „Дубай е моето място”, отсече блондинката в студиото на Гала. Двамата с мъжа й дълго обмисляли къде да отгледат дъщерите си и с днешна дата отчитат, че изборът им е правилен. В емирството били много толерантни към всички религии, а спокойствието било гарантирано.

Двете й деца учат в американско училище, където получават много добро образование. Шехтова е горда майка на 12-годишната Виктория и Никол, която се роди през 2011 година.
Бившата моделка вече е минала от другата страна на фотоапарата и ще открие изложба със снимки от карнавала на остров Санта Лучия на 20 април в София. Тя е категорична, че работата като манекенка не й липсва, защото фотографията й дава необходимия творчески подтик. Анна била на почивка със семейството си на карибския остров и случайно получила покана да снима костюмите за карнавала. Върнала се отново за дните на провеждането му през август и направила много снимки, които сега няма търпение да покаже на българските зрители.