Трикратната ни Световна шампионка по фитнес и скандална рап изпълнителка Анн-Джи пусна ново видео към рап парчето "За тебе ли?!" 

Анн-Джи твърди че, няколко месеца са и били нужни да сътвори текст, който да не е толкова скандален, като в песента и " Чупи стойки", която беше забранена в YouTube до 18 години.

"Не знам за друг рап изпълнител, не само в България, на който да са му забранили песента заради текста? Пиша за нещата от живота, действетелността, която ни заобикаля, неща които съм преживяла и наблюдавала около мен, рапа е уличен стил и отразява проблемите на новото поколение. Езикът нормално да е жаргонен, затова не е поп музика. Текстовете ми са социални, затова са толкова силни и явно неудобни за някои хора."- споделя певицата.



Новото видео е заснето в София, в СПА хотел Драгалевци от Media frame.

Преобладаващите кадри са във фитнес, с трениращи красиви тела, облечени в спортната марка на шампионката - Fitness by Ann-G.

LimosBG се погрижиха за шикозната розова лимузина във видеото, която невероятно пасва с новата актуална визия на Анн-Джи с розови и други цветни кичури в косата и " rainbow".

Тя сменя няколко визии в клипа, като втората - плитките са нейна запазена марка, от години.