Поп певицата и фитнес модел Анн-Джи бе черешката на тортата на рождения ден на модния бос Дон Гаел Бонел Санчес, видя HotNews. Русата сексбомба поздрави гостите на празника му, а партито се състоя сред декорите на Ню Бояна Филмс. Изпълнителката на "Кучка" блесна с ексцентричен тоалет в комбинация със сини и розови плитки, с което прокара нова мода сред колежките си.

Латиносът нашумя у нас покрай прокарването на първата агенция за Инстаграм модели - GBS Models, която вече се развива и в цяла Източна Европа. Той стои и зад академия за инфлуенсъри, която е безплатна.

Сред гостите на празника му бяха моделът и "Мис България Вселена" Жана Янева, футболистът Славчо Тошев, певицата и стилист Ива Атанасова-Ivy в компанията на половинката си - младият продуцент Денис Касъмов. Щурата Деси Цонева направи и дебюта си като репортер на Гала на събитието. Както HotNews вече писа дъщерята на Митко Цонев е назначена в екипа на "На кафе" от новия сезон.

Ivy също поздрави гостите на партито с новия си хит. Снимки: Хайлайф, Фейсбук

На партито Дон Санчес представи и корицата на моделите му за списание ОК!. Всички гости пък бяха ескортирани с бяла и черна лимузини. Купонът продължи в столичен фолк клуб.