Анн-Джи показа изящните си мускули, като направи открита тренировка по фитнес пред очите на много мъже в известен пловдивски клуб.

Всички знаем, че Анн-Джи е световна шампионка по фитнес и певица. Тя, заедно с още две пищни фитнес маниачки демонстрираха как трябва да тренират жените, за да притежават секси красиво и стегнато тяло.

Отворената тренировка не се проведе, както обичайно във фитнес залата, а на подиума на пловдивски клуб. Самата тренировка включваше упражнения с гирички, колело и много други движения, пише kliuki.bg.

Докато Анн-Джи и колежките й показваха перфектните си тела и тренираха на подиума, погледите на присъстващите мъже не се отделиха и за секунда дори от пищните им форми и стегнатите им дупета. А пък дамите, посетителки на клуба се вдъхновиха и се заканваха, че от другата седмица започват да ходят на фитнес, но дотогава ще пият и ще вдигат наздравици като за последно.

Целта на събитието в клуба беше да накара хората да започнат да спортуват и да пожелаят да направят нещо за фигурата и тялото си.