Първата най-успешна женска група у нас - Антибиотика се завръща на родната сцена. Трите грации Ани, Савина и Силвия ще се изяват заедно от много години насам. Поводът е музикалната фиеста Spice Music festival, който ще се проведе у нас за втора поредна година в Бургас. Събитието е с концепция насочена към публиката и феновете на 90-те.

„Това е подарък за всички, които харесват Антибиотика! Досега много пъти са се опитвали да ни събират, но не успяха! Преценихме, че единствено събитие от подобен мащаб може да ни качи отново на сцена, така че приемаме предизвикателството“, обясниха Силвия, Сави и Ани, които нашумяха с хита си "Няма как".

Антибиотика оставиха трайна следа в българската музикална история, 3 албума и едни от най-добрите поп парчета на всички времена - „Няма как“, „Искаш да си с мен“ (с Мишо Шамара), „Какво е времето вътре в мен“ и т.н. Музиката им звучеше навсякъде в края на 90-те и нито една дамска формация не успя след това да надмине успеха им.

Специално за новото си появяване на сцена, момичетата са записали и абсолютно ново парче. Реализацията се случила между България и САЩ, където всъщност живее Савина.

Заради големия успех на първото издание на фестивала, тази година SPICE Music festival 2020 ще бъде цели три дни - 7, 8 и 9 август 2020 и отново ще се проведе на територията на Пристанище Бургас. Фестивалната зона ще бъде по-голяма, а сцената, ефектите и цялостната хореография – още по-мащабни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by En Vogue (@envoguemusic) on

Кои звезди ще видим на второто издание на фестивала?

Едни от най-големите звезди на 90-те пристигат в Бургас, за да се качат на сцената на SPICE Music festival 2020 - Bomfunk MC's и легендарните En Vogue, C+C Music Factory, Sonique, мамбо фурията Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип-хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с „Everybody’s free”, италианската денс формацията Black Box, LayZee aka Mr.President, който ще ни върне в 1996 с „Coco Jamboo” и британското дуо Maxx, което от 2019 отново се завърна на сцената, Kosheen, Nana, Vengaboys и Double You.