Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" е спасила от сръбски хакери проекто снахата на милионерите братя Диневи - Петя Стоянова-Пенелопе. Сексбомбата, която е сгодена с големия син на Йордан Динев, Иван, е следвана от близо 170 хиляди последователи в "Инстаграм", но в края на март злосторници превзеха профила й.

"Благодарение на ГДБОП и по-специално на Миро Кутев върнах контрола върху профила си. Да ми хакнат профила съм си виновна самата аз, че се доверих на сляпо. Писаха ми от Сърбия за реклама на артикул, а предадох моите лични данни и така откраднаха самоличността ми", призна пред Нова тв Пенелопе, на чиито прелести последователите й вече отново се радват. От началото на летния сезон брюнетката е в курорта на свекър си - Свети Влас.

Там Йордан Динев е поверил на щурия си син Иван да управлява собствен ресторант. И то при положение, че в края на май младият Динев забърка името си в адска катастрофа на магистралата. В последствие стана ясно, че цялата история с фалшивото меле е спретнал след скандал със Стоянова, за да накара Петя да се върне отново при него.Сега снахата на Диневи краси ресторанта на гаджето си, а по собствените й признания ежедневието й е заето с много важни дела, пише ПИК.