Журналистът Антон Хекимян е тайната любов на Атанас Месечков.

Двамата са имали бурна тримесечна връзка, която пропаднала заради системните изневери от страна на танцьора. Месечков и до днес е лудо влюбен в арменеца и не може да го прежали.

Интимната авантюра между журналист и танцьор се разиграла миналото лято, когато двамата популярни мъже преживели близо 3-месечна връзка.

Познанството им се случило покрай общи приятели, а аферата им започнала почти мигновено.

*Антон Хекимян

Влюбените успели да запазят гаджелъка си в пълна тайна, но от съображения за дискретност не си позволявали да се показват заедно по никакви светски събития, не вечеряли дори по ресторанти, а си поръчвали храна за вкъщи, пише ''Всеки ден'', цитира hotarena.net.

Крахът в отношенията им настъпил, след като Антон на няколко пъти хващал Наско в изневери. Водещият от Би Ти Ви държал на пълна дискретност в гей отношенията им, докато Месечков не криел ориентацията си и давал редица поводи на околните да го смятат за мека китка. Атанас редовно излизал по гей клубове, движел се в такава компания и това накарало Антон да прекрати аферата си с танцьора.

*Наско Месечков

Година след завършека на връзката си с Хекимян обаче съквартирантът от „ВИП брадър“ все още страдал по някогашната си любов. Телевизионерът обаче не искал и да чува да излезе отново под ръка с Наско заради шумната му гей слава от няколко месеца насам.

Паралелно с връзките си с момчета бисексуалният Антон гради имидж и на мъжкар, излизайки с жени. Една от най-шумните му авантюри е тази с красивата Василена, но според мнозина двамата са повече приятели, отколкото сексуални партньори и чрез изкусителката журналистът чистел имиджа си.