Мъжът, който надскочи себе си, спортистът, който прославя България извън пределите на родината ни, направи най-големия скок в шоуто.

Алфредо дори възкликна, че Антон е истински спринтьор и показа истинската си същност сега, на метри от финала.

„Научих много за себе си, спечелих много приятели, които са истинските модели на подражание за младите в България”, философски коментира Антон и благодари на целия екип на Dancing Stars.

Той и Дорина представиха страстно танго, което беше и последният им танц на сцената на Dancing Stars.

"Dancing Stars е като влюбването – не може да се опише. Изгаря те емоция и искам да продължа да танцувам.” – така Дарин успя да защити своето място на сцената на Dancing Stars. Актьорът, който предаде своята артистичност на бляскавата сцена на Dancing Stars тази вечер с достойнство защити своето място сред най-добрите четирима.



С огнено пасо добле той доказа, че за него е важно да стигне до финала.

„Мога да те гледам непрекъснато”, възкликна Илиана Раева, а Галена го нарече виртуоз на танцовото изкуство. Най-сериозният член на журито Христо Мутафчиев не се стърпя и поиска да бъде на негово място – „Прииска ми се да танцувам вместо теб”.
„Обещах на Наско, че ще го заведа на финал”.

Така призова Нели зрителите да я заведат на финала в Dancing Stars. Нейната половинка Александър Сано, който я подкрепяше в залата, помоли всички да гласуват за нея и се обърна към нея:

„Жена ми, не се прибирай за нищо на света”.

Нели получи подкрепата и на журито, които я оприличиха на благороден, красив бял лебед. Галена дори похвали куикстепа й като един от трите най-хубави танца в шоуто досега.

Така полуфиналистите в Dancing Stars 2014 са: Михаела Филева, Дарин Ангелов, Нели Атанасова и Албена Денкова.