Българският каскадьор с холивудски адрес Антон Касабов стисна ръката на Еди Редмейн, който отнесе първия си „Оскар” за ролята на физика Стивън Хокинг в „Теорията на всичко”.

Спецът, през чиято школа по таекуондо са минали децата на Дейвид Бекъм и мениджъра на Бритни Спиърс, се похвали за срещата си с актьора с кадър във Фейсбук.

Пътищата им се пресекли на парти в Ел Ей скоро след раздаването на най-престижните отличия в света на киното.

"Еди е изключително нормален като поведение – както по време на снимки, така и извън светлината на прожекторите. Адски смирен човек”, споделя впечатленията си хубавецът, който спечели въздишките на БГ домакините в Dancing Stars.

Касабов е член на сдружението на актьорите и като такъв е част от комисията, определяща номинациите на наградите „Еми”, пише"Монитор.

Под негова опека Лидия Иванова попадна на последната церемония по раздаването на тв оскарите и беше забелязана от организаторите на конкурса Queen of the Universe. Лидия е първа година студент по медицина в колеж към California University и мечтае да специализира пластична хирургия.

Антон е сред най-близките й хора в Ел Ей. „Не е вярно, че българите в Америка не си помагат. Антон Касабов направи много неща за мен”, сподели в едно от последните си интервюта за БГ медия блондинката. В момента тя ходи на уроци за усъвършенстване на английския си и посещава школата за актьорско майсторство на Ивана Чобак, през която са минали още Бионсе, Брад Пит и Холи Бери.