Светският журналист Антон Стефанов, който участваше в последния сезон на "ВИП Брадър" избухна срещу певицата Катя Близнакова. В коментара му, публикуван във Facebook, медийният представител обяснява на дълго и широко как е помагал финансово на Близнакова, видя HotNews. Освен, че й е давал пари на ръка, той твърди, че й е правил и много скъпи подаръци, като например мобилен телефон. С днешна дата Тони я нарича "Неблагодарница", като повод за острия му тон е нарицателни от нейна страна към него като "онзи журналист" и "жалко журналистче".

Ето и едно към едно излиянието на Стефанов в социалната мрежа:

"Неблагодарницата Катя Близнакова снощи си беше позволила в свой пост във фейсбук да ме нарече "онзи журналист". Тази женица за мен не съществува вече повече от година и въобще нямаше да коментирам думите й, но все пак държа да знаете какво съм направил за нея през годините. И не да се хваля, а за да разберете колко е правилна поговорката "Направи добро, за да изядеш л...но."
На Катя Близнакова не само съм й давал пари на ръка, защото дори няма 2 лева да си вземе толкова нужното й вино, но съм й купувал мобилен телефон, дрехи, парфюми, хранил съм я и какво ли още не....И в знак на благодарност преди повече от година ме нарече "жалко журналистче", а сега и "онзи журналист". Не съм очаквал благодарност, защото съм правил всичко от добро сърце и с приятелски чувства. Но се чудя как не бях "жалко журналистче", когато й подарявах щедро всички тези неща..
Само ще й кажа, че преди да говори каквото и да било за мен, първо да си оправи вересиите по кварталните магазини и да си отговори на въпроса защо голяма част от близките й приятели избягаха от нея. А всъщност не знам какво стана и с онзи дълг към банката, която я издирваше... Но достатъчно за нея. И един съвет от мен - бъдете внимателни на кого правите жестове, защото после може да ви се изплюят в лицето."

Всъщност Близнакова подкладила войната между нея и Стефанов покрай участието му в кулинарното риалити "Черешката на тортата" тази седмица. Позабравената изпълнителка написа следният статус във Facebook: "Гледам “Черешката на тортата“...Ама голяма скука и е..си характерите...Абе това е шоу .Кулинарно шоу..  Куца седмица беше... Според мен!" Явно отношението й към предаването е лична нападка към журналиста, коментират в гилдията. Също така се говори, че двамата са разпърдяли гащи, тъй като медийният представител е подлял вода, при уговарянето на Катя да влезе в риалити формата "ВИП Брадър". Близнакова беше сред най-спряганите имена, които се очакваше да видим в Къщата в Нови Хан. Тя обаче така и не прекрачи прага на шоуто. Именно поради тази причина бившите добри приятели не си говорят и не пропускат да съскат един срещу друг пред близки. Ето че "войната" им се пренесе и в социалната мрежа.

В следствие на изчерпателния пост на Стефанов, днес по-рано, Катя написа: "Ей,такова ми едно ...“Пляс,пляс...педалите..." и сподели едноименната песен "Пляс-пляс педалите! Водно колело!" като по-здрав към определен човек. Навярно намекът й е към журналистът.