Антон Стефанов зачеркна Миглена Ангелова от списъка със своите приятел.

Светският журналист, който изкара 29 дни в Къщата на "ВИП Брадър" призна, че е непростимо разочарован от своята бивша "годеница".

Припомняме, че миналата година, след като "Госпожа Искрено и Лично" спечили звездния сезон на "Биг Брадър", Антон й падна на колене с годежен пръстен. Тази церемония обаче бе бутафорна и в името на шоуто.

Преди Стефанов да напусне Къщата, Миглена влезе в нея, за да му върне годежния пръстен и да го порицае за представянето му в риалити формата.

"Защитавах я през целия минал сезон на "ВИП Брадър". Дори и невинаги да бях убеден в правотата й, стоях плътно до нея просто защото смятах, че един приятел не трябва да се предава. Да, ама този сезон видях, че приятелството за нея не е това, което е за мен", призна Антон.

Журналистът останал много разочарован от изказванията на Ангелова по време на лайфовете. "Не очаквах подобно поведение. Приех с радост влизането й в Къщата. Дори връщането на пръстена не ме обиди, защото все пак този годеж си беше едно шоу. Но когато започна да ме наставлява разбрах, че нещо не е наред. В коментарите й ме изуми как твърди, че съм паднал на колене пред шеф Петров, а това е абсолютна лъжа. Обвини ме, че съм плакал много и от мен щяло да остане едно "мокро петно". Всъщност, приятелят се познава дали е такъв, когато е до теб в тежки ситуации. След "ВИП Брадър" разбрах, че вече имам един приятел по-малко. Много вярна е поговорката "Няма ненаказано добро", констатира Антон.