Антонина, чиято нова песен "Шматка" получи най-разнородни оценки от страна на публиката, сподели в "Открит микрофон", че отделя внимание на всеки един коментар и дори има своя система, по която определя рейтинга си сред фолк изпълнителите, според изразените за нея мнения.

"Аз съм много благодарна и на отрицателните коментари, на критиката, защото те много по-точно показват кой къде се намира, докъде е стигнал, колко още има да върви. Няма да разкривам как точно, но аз си имам моя стратегия и така наблюдавам доста коментарите и според това колко точно и как са ме оплюли хората, мога да преценя докъде съм стигнала в развитието си" - подчерта изпълнителката на Diapason Records, пише signal.bg.

Антонина е на мнение, че публиката дава право и се доверява само на най-известните изпълнители да експериментират и поднасят по-различни проекти. Ако не е сред топ имената един изпълнител, не го приемат в различна светлина или с новаторските му идеи.

"На мен тези коментари са ми много нужни, защото казват много неща и са много градивни, това е истината. Ако една Преслава или Галена представят такива неща /б.а. новата песен на Антонина/, на това се гледа по друг начин вече. Затова съм много трудно възприемчива в момента, защото наистина се опитвам да казвам някакви различни неща, а пък хората очакват да ги чуят от други. Отрицателните коментари са всъщност много положителни за нас изпълнителите. Ако хубаво се вслушаш в тях, ще разбереш точно къде се намираш, колко ти трябва още, накъде си тръгнал..."

Певицата разкри, че за проектите си се доверява на свой екип от професионалисти, с които реализират идеите си по желания от тях начин и с посланията, които държат да отправят.

"От известно време си имам едно мое екипче - малко, приятелско, с което работим и творим тези "гениални" неща. Това също е различното при мен, не само музикалната компания. Вече движим в една посока, не се лутам в песните, като че ли сме се намерили точно хора, които се допълваме и по някакъв начин успяваме да кажем точно това, което искаме" - обясни тя.