Интимният и сексуален живот на човека винаги е бил обект на интерес във всички времена и култури.

В древността голяма част от днешните сексуални практики са били недопустими.

Съжителството между мъж и жена без брак е било немислимо. Единствената приемлива форма на сексуален живот е била интимността между съпрузи.

Времената отдавна са се променили и Антонина е готова да поднесе нов поглед върху тази вечна тема. Меломаните свързват проектите ѝ със запомнящи се образи и зрелищна провокация, зад която стои сериозно послание.

Според изпълнителката тази песен не е подходяща за лица под 18 г. – първо, заради подчертано сексуалният текст и второ, защото по-младите потребители на жанра няма как да познават отношенията между съпрузи, за които всъщност става дума.

„Когато Апостол Павел дава тези послания до Коринтяните, той едва ли е очаквал да стигне до детска аудитория. Бях силно впечатлена от няколко пасажа от това послание, в което съвсем ясно се казва, че съпрузите не бива да се лишават от сексуален живот, защото това е единствения начин да се избегнат изневери или блудства, както той ги нарича. Какво се оказва, още преди повече от 2 хил. години хората знаят точната рецепта за добър брак. Ако съпрузите не правят секс се появява блудницата, чуждата, долната, парцала, боклука, жената, която отнема мъжа от семейството, от децата му. Има много семейства, пострадали от любовници. Има много жени, които не знаят как да задържат мъжете си и много мъже, които не знаят как да преоткрият жените си.“

Антонина влиза дръзко и уверено в тази сложна тематика. В музикалната гилдия темата за изневярата е до болка изтъркана и няма изпълнител, който в дискографията си да не е пял подобна песен, но певицата ще представи напълно различен поглед.

„Заради няколко забавни видеа най-върлите ми почитатели започнаха да ме наричат Хантонина, а това, което намират в музиката ми – Хантониноцин – магична съставка, която ги кара да се усмихват и забавляват. Е, в тази песен има доста Хантониноцин . Няма как да избягам от себе си и ви обещавам една много забавна песен, в която има наистина много секс. Предполагам, че критиците на жанра ще има за какво да пишат, а пуританите… за тях не ми се мисли. Но въпросът е отворен – какво всъщност предпочитат мъжете – жена тигрица или домакиня. Аз смятам, че истината е по средата.“

Публиката очаква поредната доза Хантониноцин. А певицата винаги е била щедра в раздаването му. Проектите ѝ провокират интерес у феновете, а неповторимият стил и креативност са запазените ѝ марки.