„Изгубени“ е новото предложение на Антонина. Дуетен партньор на певицата е Мартин Неделкович, а автор на баладата е Никола Китанович. Песента излиза в два варианта – на сръбски и български.

Автор на сръбския текст е Дарко Бенич, а на българския – Мушмула Петрова. Аранжиментите са дело на Мартин Биолчев и Никола Китанович . В сръбската си версия баладата е и с друго име. „Ne umem da te nevolim” e заглавието, под което ще излезе композицията за сръбския пазар.

„Много харесвам тази песен, защото тя звучи като в златните години на попфолка. Това е моя начин да върна времето назад и да направя реверанс към толкова много хора, които обичам. Защото, макар и не толкова богати, макар и самите времена да бяха много трудни, се обичахме много! Музиката беше истинска – хората също.“

За да успее да въплъти духа на 90-те, Антонина прекарва месеци наред в звукозаписните студия в Сърбия и България. Списъкът с имената на всички музиканти, взели участие в записите, е безкраен, защото всички инструменти в баладата са записани на живо – похват, изключително характерен за онова време.

„Студийната работа по тази песен беше чудовищна. Но, както знаете, Мартин Биолчев не е случайно име в жанра. Никола Китанович може би не е известен за българската аудитория, но името му е свързано с оркестъра на Горан Брегович, а хилядите му международни изяви го правят не просто добър музикант! А един от най-добрите!“

Колаборациите и фючарингите са много популярни в модерния попфолк , но Антонина е много внимателна в избора на дуетен партньор.Може би, защото това е първият съвместен проект в кариерата й.

„С Марти се запознахме в Сърбия и химията между нас се получи от първо пеене. Той е изключителен певец, толкова е жив и органичен като изпълнител, че бях запленена от него. Мартин Неделкович е име, което е познато в България от многобройните си участия и изяви тук в страната ни заедно с бенда си. Публиката го обожава, а заведенията, в които пеят, са претъпкани.Той и цялата му група носят очарованието да правиш музика в реално време. Идеята за дуета беше наистина спонтанна и съм много щастлива от резултата. Надявам се „Изгубени“ да хареса на попфолк аудиторията, която помни раждането на жанра.“

В началото на музикалния сезон Антонина представи „Питай Бог“ – песен, която добавя нов щрих в музикално-артистичния образ на певицата. Сега с „Изгубени“ продължава тази тенденция.