„Пей вица на годината” се оказа не просто песен от репертоара на Антонина.

Този така коментиран проект на изпълнителката е на път да се превърне в крилата фраза, съпътстваща поп-фолк музиката през изминалата 2016 г. Песента бе замислена и представена на публиката като шеговито намигане към най-харесваната музика у нас. Но, според доста от феновете, „Пей вица на годината” се превръща в пророчество, белязало музикалния бизнес.

„На шега аз се превърнах в певица на годината! Защото получих и своята минута слава, и статуетка, и корона. Цялата тази работа започва да ми прилича на виртуален секс – хем е секс , хем не е” – шеговито коментира Тони.

Голяма част от аудиторията на поп-фолка посрещна със смесени чувства новината около най-обсъжданата музикална награда за изтеклата година.

„Това е просто още един виц в бранша ни. Ако знаех, че ще стане така, вероятно не бих сменила заглавието на песента и то би си останало такова каквото Мушмула Петрова ми го предложи – „Певица на годината”. Представете си какво би била наградата „Грами” без годишната церемония по връчването й. Или „Оскарите“… едва ли там има по-малко интриги, надпревара и неколегиалност. Всеки който се е трудил през годината заслужава своя звезден миг и овациите на публиката. Аз взех своето, да му мислят колегите.”

„Пей вица на годината” безспорно се нареди до песните, които привлякоха вниманието през изминалата 2016 г. Със своя неподражаем стил и уникално присъствие като артист-изпълнител Антонина спечели феновете и голяма част от тях са нетърпеливи да видят следващия проект на „Хантонина”, както шеговито я наричат повечето от тях.

„Да… 2017… ще продължавам да пея! Виртуално. С холограми, когато е необходимо или на живо – ако е… възможно. Ще гледам да бъда себе си. А и виртуален секс може да пробвам – човек никога не знае! Едно обаче е ясно. Ще правя музика, която да е ярка, която да запомняш.”