До няколко дни горещото лято ще е при нас. Поне според синоптиците.

Горещите музикални предложение обаче вече са факт. И ако прогнозите за слънце се основават донякъде на научни факти и наблюдения , то бъдещите хитове са непредвидими.

„18+“ е новото предложение на Антонина, привлякло вниманието на меломаните. Не с „научни“ прогнози за хит, а с уникалния стил на изпълнителката.

Хантониноцинът – магичната съставка, която Антонина влага в проектите си, вече циркулира в кръвта на феновете и предстоящото лято е заредено с усмивки. Но съставката има и друг ефект. Кара те да си задаваш въпроси и да се замисляш.

Сега всички фенове задават един въпрос: „Коя е Моника?“

„Знам какво си мислят повечето от вас. Но знам и какво убягва от вниманието ви. „18+“ е посветена на отношенията между партньори, които по една или друга причина имат проблем – сексуален проблем. Това е в основата на огромната тема за изневярата, на която са посветени не едно и две произведения. Моята гледна точка е за това как всъщност се стига до там и, разбира се, отговаря на въпроса коя е Моника.“

Антонина смело залага в музикалните си проекти образи и послания, в които често родният хайлайф се припознава . „18+“ развива тази концепция в творчеството й и, заради такива и други „намигвания“ към действителността, феновете я наричат Кралицата на провокацията.

„В оригиналния сценарий в интрото на клипа исках да се снима Моника Валериева, защото аз не приемам начина, по който цялото ни общество я посочи с пръст. Едва ли г-ца Валериева е събирателния образ на леката жена у нас. Ако потърсите в Google ще видите, че други са известните майсторици на фелацио, а не Моника Валериева. Не съм неин адвокат и не искам да взимам страна, но никой няма право да излезе и да посочи някого с пръст! Да припомням ли за онзи, който има право пръв да хвърли камъка?! А когато го прави, трябва да има смелостта да застава зад позицията си. Защото извинения от сорта „случайно изтече песента ми в интернет“ и „Шефът ми се обади да ме поздрави за различния проект“ са, меко казано, урок по публично фелацио.“

Антонина е от онези артисти, които увличат публиката не със задкулисни подмятания и интриги, а с позициите си, които смело представя в музикалната си кариера.

„Не познавам лично Моника Валериева и помолих приятели да се свържат с нея. Нямам представа дали това се е случило или не, но времето ни притискаше и така се стигна до това друг на изиграе ролята. Щеше да има съвсем друг смисъл и послание, ако бяхме снимали г-ца Валериева, но… Така или иначе най-известното име в света на жена, замесена в секс афера, е на Моника Люински. Онова прословуто фелацио, за което американския съд се произнесе, че е „особен вид масаж“. Ако Хилъри беше „масажирала“ Бил, то нямаше да стигнем до Моника.Нямаше да стигнем и до музициране за захабени полови органи на фона на преминаващо стадо камили.“