В поредния скандал се забърка фолк певицата Антонина, като своята критика към нея този път отправи Златка Димитрова.

Бургазлийката се заяде с изпълнителката на "Диапазон" чрез личната си страница във facebook. Тя сподели, че не е чувала за Антонина, като я укори коя била тя, че да си позволява да я обижда. Повод за това станаха уж думите на изпълнителката, че с парчето й "Шматка" тя се подиграва на Златките и на Андреа.

"Не знам какво точно е казала Черната Златка за мен, защото нямам "удоволствието" да й виждам профила, тя не ми е никаква. Обаче вече стана традиция да ме забъркват в подобни интриги", не скри раздразнението си от поредната злобна нападка по свой адрес Антонина.

*Златка

"По повод това, че тя мисли, че песента ми "Шматка" е посветена на нея, ще кажа само, че никога не съм се и сещала за това момиче преди, камо ли да й посветя каквото й да е. Както на нея, така и на русата Златка. Не са ми изобщо важни, че да им посвещавам песни. Понеже съм възпитан човек, няма да коментирам просташките изрази, с които Черната Златка е коментирала тази ситуация. Просто ще премълча, защото не ме вълнува", допълни още фолк изпълнителката, пише bliasak.bg.