Попфолк певицата неотдавна си позволи остро да коментира поведението на своята колежка Емануела, с което си навлече множество критики.

Изпълнителката Антонина понесе доста критики заради факта, че си позволи да коментира своята колежка Емануела.

И понеже явно всички очакват тя да се извини за думите си, певицата реши да вземе отношение отново на страницата си във Facebook. Според нея няма за какво да съжалява и затова изцяло застава зад казаното.

"Приятели, тъй като някои хора ме нападнаха доста остро заради мнението, което изразих за поведението на фолк певиците, ми се иска да им кажа най-официално: Няма да се извинявам заради това, че съм казала това, което мисля", написа тя в профила си.

Антонина заяви, че и в бъдеще ще продължи да е непримирима с нещата, които не й допадат и не отговарят на усещанията й за правилно, красиво и добро.

"Не искам да се примирявам с грозната действителност. Не го правете и вие и може би тогава ще живеем в един по-хубав свят", съветва певицата.

Атаката срещу синеоката изпълнителка започна заради поведението й в риалитито "Къртицата", само че после май се премина към разчистване на стари сметки. Припомняме, че първо Джорджиа използва своята минутка слава в "Къртицата на светло" и изказа неодобрение към поведението на Емануела. Освен това я обвини, че е откраднала мъжа й. Веднага след това в нападките се включи и Антонина, която коментира отказа на колежката си да се включи в някои от мисиите.

"Заради певици като Емануела, които два пъти не казват едно и също нещо, обиждат, говорят зад гърба на другите, държат се лицемерно и се правят на маймуни, само и само, за да влязат в жълтите хроники, на нас фолк изпълнителките ни излиза лошо име!", написа Антонина, цитира blife.bg.