Темата за транссексуалните, която засегна в последната си песен "Да не се объркаме", толкова допаднала на фолк певицата Антонина, че тя решила да я продължи и в новото си парче, твърдят запознати.

Припомняме ви, че изпълнителката получи сериозни заплахи от пловдивски травестити, които решиха, че тя им се подиграва, канейки за клипа си техни посестрими и пеейки за тяхната цветна натура, пише bliasak.bg.

Самата изпълнителка обясни, че посланието й било за приемането на различните в обществото. То обаче очевидно не беше правилно разбрано от някои членове на транссексуалната общност.

„Тая, ако дойде на участие в Пловдив, ще ида с доктор да й покажа на нея някои неща“, заявил един от обидените. Самата Антонина не можа да повярва, че е наранила самочувствието на различните. Тя дори сподели, че е огорчена от реакциите, които подбуди у тях с песента си.

За разлика от пловдивските травестити, някои гей организации се свързаха с Антонина и й предложиха да работят с нея по бъдещите й проекти. Дали това ще се случи в новата й песен, остава да видим.