Войната между фолк певиците Антонина и Теодора се оказа, че е напълно реална и жестока.

Изпълнителката, която скоро напусна „Диапазон рекърдс“ заяви, че колежката й Теодора я копира и имитира във всяко едно отношение, пише blife.bg.

„В последно време Теодора се опитва да ме копира. Радвам се, че съм допринесла за нейното развитие и дори е отишла да изкара курс по актьорско майсторство! Това й трябва, защото се опитва да прави песни като моите – забавни и артистични! Мога само да й пожелая да продължава по-подробно да ми наблюдава клиповете, защото някои физиономии не ги е докарала - трябва повече да се вгледа!“, казва в интервю Антонина.

*Антонина

„Отидох на промоцията на нейния албум, за да уважа фирмата. Не съм пречила, нито съм искала да й провалям празника. Но тя реши, че може да дойде при мен с лицемерната си усмивка - искаше да се гушнем и да се снимаме! Това беше вече черешката на тортата! Не можех да го направя! Не бях отишла нито да я подкрепям, нито да се снимам с нея! Не знам защо реши да го направи, като знае, че имаме конфликт и тя е причината да напусна фирмата!“, допълва устатата Антонина.

"Тя винаги е ни лук яла, ни лук мирисала! Винаги е най-усмихнатата, най-милата! И винаги е жертвата! А е гадна лицемерка! Цяло изкуство си е да се усмихваш на всички, в същото време леко да им забиваш нож в гърба! Не обичам човек, който е виновен, да ме гледа невинно и да се прави, че не знае за каква става въпрос", казва певицата пред "ШОУ" по повод клюката, че Теодора е виновна за напускането й от фирмата.

*Теодора