Новите проекти, които Антонина обеща на феновете, са на финален етап от реализацията си.

Изпълнителката прекара лятото в звукозаписните студия, за да представи пред почитателите си една нова и различна посока в кариерата си.

„Мартин Биолчев е авторът, с когото работя в момента по музиката и аранжиментите. Текстовете са дело на Мушмула Петрова, тя директно бърка в сърцето ми. Това са много различни проекти за мен, почитателите ми не са свикнали да ме приемат по този начин. За мен самата е изненада докъде мога да стигна“ - обясни певицата.

Провокативният стил, самоиронията, дръзките послания и образи са малка част от запазените похвати на Антонина. Дали пък изпълнителката не е решила да обърне гръб на това и да поеме в напълно различна посока? Феновете ще разберат през новия сезон.

„Не, неее! Това пак съм си аз, сто процента Хантонина ! Изненадите, които съм приготвила този път, се надявам да надградят създадения от мен стил и имидж“ - каегорична е тя.

Антонина е явление в попфолк гилдията. Тя е от изпълнителите, които смело очертават свой периметър в музиката и представят жанра в друга светлина. Песента й „Игрите на глада“ стана част от саундтрака на български филм, обиколил целия свят, а кампанията „Ситият на гладния не вярва“ е без прецедент до момента в музикалния бранш.